Graphical counter
Users Online
· Guests Online: 2

· Members Online: 0

· Total Members: 1,146
· Newest Member: Lukman
Login
Username

Password



Forgotten your password?
Request a new one here.
Photo cloud
Last Seen Users
scha Name: scha
10:56:57
Name: ZIY
10:57:26
zaeydee Name: zaeydee
11:26:36
DBgs Name: DBgs
12:39:18
metalique Name: metalique
1 day
Name: haziq
1 day
Name: Lukman
2 days
Name: yan
2 days
Blink Name: Blink
2 days
Abgbai Name: Abgbai
2 days
Name: shanana
2 days
Name: Abg Man
3 days
tokoro Name: tokoro
4 days
Name: norehan
5 days
zahidi66 Name: zahidi66
5 days
RF FACEBOOK
TERMA DAN SYARAT BERFORUM
Hendaklah mengambil kira bahawa wujudnya perbezaan dukungan agama, perbezaan fahaman politik, budaya hidup, adat resam dan perspektif pandangan.
PENAFIAN
Kelab tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini atau berurusan dengan mana-mana bengkel yang dicadangkan ahli-ahli.
SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RIA FAMILY @2005-2014
KELAB PEMILIK MPV NAZARIA adalah terbuka kepada pemilik MPV Naza Ria dan juga pemilik MPV Kia Carnival.

Untuk mendaftar penggunaan pada laman web ini, sila email kepada azman410@gmail.com atau samiza85@yahoo.com butiran berikut: (a) username/nickname (b) no hp utk dihubungi (c) lokasi/kawasan menetap. Pihak kelab tidak lagi membuka pendaftaran secara kendiri kerana attack berterusan kepada sistem pendaftaran kami.
Latest Submitted Photos - Click for comment
IKLAN/ ADVERTISEMENT


- Iklan di sini. FOC untuk ahli berbayar. RM30/yr untuk Ahli Biasa dan RM50/yr untuk bukan ahli RF.

SUMBANGAN UNTUK MAJLIS ULANGTAHUN 10 TAHUN RF
Samiza 9W2SCU on April 02 2012 04:48:39
Latest Event
HASIL KUTIPAN TABUNG 10 TAHUN RF
01. Piknik Ulu Yam = RM063.00
02. Ziarah Johor = RM355.00

Sumbangan juga boleh disalurkan ke akaun kelab.

Nama Bank: Maybank Berhad,
Cawangan Sri Serdang
No. Akaun: 562142413544‎
Nama Akaun: Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia

Emel kepada tn bendahari untuk tujuan rekod: op1133@yahoo.com
Jutaan terima kasih atas sumbangan.
RF BOWLING TOURNAMENT
scha on January 19 2016 08:00:00
Latest Event

Jom Rebut " PIALA PUSINGAN YDP" KELAB PEMILIK MPV NAZARIA MALAYSIA

Tarikh: 27 Feb. 2016 (Sabtu)
Masa : 3:30 Petang

Tempat: QBOWL Bangi Bowling Centre
Tkt. 4, Bangi Utama Shopping Complex
Section 6, Bandar Baru Bangi


MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KELAB PEMILIK MPV NAZARIA MALAYSIA KALI KE 11
admin on January 12 2016 03:58:51
MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KELAB PEMILIK MPV NAZARIA MALAYSIA KALI KE 11
Tarikh: 5 MAC 2016 (SABTU)
Masa: 0900 Pagi
Tempat: Penthouse, Bangunan OPA, Saujana Resort, Seksyen U2, 40150 Shah Alam, Selangor.
Latest Active Forum Threads
  Thread Views Replies Last Post
Maaf atas masalah teknikal
RF Website / Forum
1970 10 syukri
15-05-2015 16:26
RF Committee 2015/16
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
1492 4 apakroyal
14-05-2015 04:54
[Poll] Radio Dua Hala (Jalur Rakyat)
RF Website / Forum
2111 11 JEPT
16-04-2015 03:43
Masukkan News pada portal
RF Website / Forum
841 1 DBgs
09-03-2015 15:05
Sumbangan Posting Terbanyak
RF Website / Forum
2228 15 merlin
28-11-2014 16:21
Meja Pertanyaan
Meja Pertanyaan
2344 5 merlin
28-11-2014 16:13
Avatar
RF Website / Forum
9401 101 op1133
07-05-2014 17:22
Beberapa info teknikal berk...
RF Website / Forum
8994 57 shuque
24-04-2014 14:49
Tak nampak yang baru??? Tek...
RF Website / Forum
1909 7 PoP
19-04-2014 22:57
Edit Profile n Update Avatar
RF Website / Forum
3555 36 cehloy
09-04-2014 22:26
Group Setting
RF Website / Forum
5960 29 cehloy
06-04-2014 09:19
Usage Statistik for RF Website
RF Website / Forum
2264 18 cehloy
06-04-2014 09:17
RF Committee 2014/15
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
2600 0 admin
23-03-2014 01:59
RF Committee 2013/14
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
2101 0 admin
11-04-2013 17:50
Insert gambar di celah2 pos...
RF Website / Forum
2523 4 narifaro
22-03-2013 15:37
Menu baru menggantikan menu...
RF Website / Forum
3578 13 narifaro
14-02-2013 22:08
Tahniah n Syabas!!! Optimum...
RF Website / Forum
4483 51 zack yacob
01-02-2013 07:23
Signature
RF Website / Forum
6084 50 azali96@adik
28-01-2013 06:28
Mahu notification spt fb?
RF Website / Forum
4352 21 jengo
04-01-2013 20:23
Test PHP Ver. 7.02.05
RF Website / Forum
2340 9 PoP
31-12-2012 06:39
MESTI LAWAT
· Senarai Ahli dan No. RF
· 1Stop Info
· Web n Forum Support
· Special Links
· Diskusi Teknikal
· Isi Borang Keahlian
· Hepi Bestday!!!
· Senarai Event
· Album Gambar
· Ahli Baru di sini?
RF RELATED LINK
· Nick, Nama Sebenar
· Objektif / Tujuan Kelab
· Dari Meja SU
· Dari Kamar BH
· RF Committee 2015/16
· No Akaun Kelab
· Kelebihan Ahli Kelab
· Perlembagaan Kelab
· Menjadi Ahli Forum
· Menjadi Ahli Kelab
Shoutbox
You must login to post a message.

26/01/2016 01:15
Selamat petang Pn Ros...aamiin

25/01/2016 20:23
salam t.hari pada semua warga group RF, semoga anda bgembira di samping keluarga tercinta... :ketawa3 :bunga2

20/01/2016 05:07
Waalaikumussalam Tn Ydp

20/01/2016 03:34
Waalaikummussalam

19/01/2016 23:00
Assalamualaikum wbt. Semoga semua ahli RF sentiasa di dalam peliharaan dan rahmah Allah SWT.

17/01/2016 02:01
Err... Assalamualaikum.. haghi ni Sabtu.. kalau dolu-dolu gomen keje sekerat hari.. esok haghi Ahad holiday.. boleyla... boleyla... :peluh3

07/01/2016 20:09
Masuk lah...buat macam rumah sendiri... :jalanlaju

06/01/2016 23:33
dah lama tak masuk sini.... :sedih5

01/01/2016 01:29
Salam. Cuba Pn Print Screen / screen shoot sikit. Kemudian whatapp / email. Sebab usename mmg dalam group ahli berbayar. Patutnya xde masalah.

31/12/2015 18:42
Salam Tn admin. saya kerap tak dapat view technical discussion. Kenapa ye?

23/12/2015 19:58
waalaikummussalam Tn YDP.... aamiin

23/12/2015 16:06
Assalamualaikum wbt. Dah hampir ke tahun baru, semoga semua warga RF sentiasa di dalam rahmah Allah swt.

01/12/2015 00:27
Waalaikummussalam Tn Kuleem, selamat petang

30/11/2015 15:10
Aslkm...semua n selamat pagi

23/11/2015 20:37
Asalamualaikum tn

12/11/2015 18:16
Waalaikummussalam Tn Azlan..

08/11/2015 09:14
salam semua

02/11/2015 20:51
:babymenari :babymenari

15/10/2015 06:20
Salam MaaL Hijrah :ketawa3

06/10/2015 18:57
SALAM SEMUA RF


Hakcipta RF 2005-2015. Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia. Paparan terbaik menggunakan Firefox & Google Chrome dengan resolusi skrin 1024 x 768 dan ke atas.
Penafian : Kelab tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini atau berurusan dengan mana-mana bengkel yang dicadangkan ahli-ahli.