Graphical counter
Users Online
· Guests Online: 1

· Members Online: 0

· Total Members: 1,116
· Newest Member: amin aljawahir
Login
Username

Password



Forgotten your password?
Request a new one here.
Photo cloud
Last Seen Users
scha Name: scha
00:21:08
DBgs Name: DBgs
00:50:55
shafiq7582 Name: shafiq7582
02:14:59
angah zai Name: angah zai
02:22:32
JEPT Name: JEPT
05:57:22
HarisRia Name: HarisRia
06:22:47
Name: amin aljawahir
12:05:59
Samiza 9W2SCU Name: Samiza 9W2SCU
21:02:18
hjzawahi Name: hjzawahi
1 day
nazrin Name: nazrin
1 day
Hjdean Name: Hjdean
1 day
LA5171 Name: LA5171
1 day
mishar79 Name: mishar79
1 day
echam Name: echam
1 day
Name: Dt Norazman
1 day
RF FACEBOOK
TERMA DAN SYARAT BERFORUM
Hendaklah mengambil kira bahawa wujudnya perbezaan dukungan agama, perbezaan fahaman politik, budaya hidup, adat resam dan perspektif pandangan.
PENAFIAN
Kelab tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerugian atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman ini atau berurusan dengan mana-mana bengkel yang dicadangkan ahli-ahli.
SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RIA FAMILY @2005-2014
KELAB PEMILIK MPV NAZARIA adalah terbuka kepada pemilik MPV Naza Ria dan juga pemilik MPV Kia Carnival.

Untuk mendaftar penggunaan pada laman web ini, sila email kepada azman410@gmail.com atau samiza85@yahoo.com butiran berikut: (a) username/nickname (b) no hp utk dihubungi (c) lokasi/kawasan menetap. Pihak kelab tidak lagi membuka pendaftaran secara kendiri kerana attack berterusan kepada sistem pendaftaran kami.
Latest Submitted Photos - Click for comment
IKLAN/ ADVERTISEMENT


- Iklan di sini. FOC untuk ahli berbayar. RM30/yr untuk Ahli Biasa dan RM50/yr untuk bukan ahli RF.

News
Event Terdekat!!!
Latest Event

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MAJLIS PERKAHWINAN PUTERI TUAN CEHLOY
TARIKH : 31.05.2015
TEMPAT: TELUK INTAN, PERAK
Masa : 11.00 pagi hingga 4.00 petang

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BANTUAN MANGSA BANJIR
Nama Bank: Maybank Berhad, Cawangan Mantin (555087200938)
Nama Akaun: Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
· Samiza 9W2SCU on April 01 2012 20:48:39 · Print
Latest Active Forum Threads
  Thread Views Replies Last Post
[Poll] Radio Dua Hala (Jalur Rakyat)
RF Website / Forum
262 11 JEPT
15-04-2015 19:43
Masukkan News pada portal
RF Website / Forum
113 1 DBgs
09-03-2015 07:05
Sumbangan Posting Terbanyak
RF Website / Forum
919 15 merlin
28-11-2014 08:21
Meja Pertanyaan
Meja Pertanyaan
1023 5 merlin
28-11-2014 08:13
Avatar
RF Website / Forum
7184 101 op1133
07-05-2014 09:22
Beberapa info teknikal berk...
RF Website / Forum
6484 57 shuque
24-04-2014 06:49
Tak nampak yang baru??? Tek...
RF Website / Forum
1043 7 PoP
19-04-2014 14:57
Edit Profile n Update Avatar
RF Website / Forum
1749 36 cehloy
09-04-2014 14:26
Group Setting
RF Website / Forum
3705 29 cehloy
06-04-2014 01:19
Usage Statistik for RF Website
RF Website / Forum
1343 18 cehloy
06-04-2014 01:17
RF Committee 2014/15
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
1551 0 admin
22-03-2014 17:59
RF Committee 2013/14
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
1252 0 admin
11-04-2013 09:50
Insert gambar di celah2 pos...
RF Website / Forum
1455 4 narifaro
22-03-2013 07:37
Menu baru menggantikan menu...
RF Website / Forum
2190 13 narifaro
14-02-2013 14:08
Tahniah n Syabas!!! Optimum...
RF Website / Forum
3133 51 zack yacob
31-01-2013 23:23
Signature
RF Website / Forum
4389 50 azali96@adik
27-01-2013 22:28
Mahu notification spt fb?
RF Website / Forum
2887 21 jengo
04-01-2013 12:23
Test PHP Ver. 7.02.05
RF Website / Forum
1380 9 PoP
30-12-2012 22:39
Video Youtube..
RF Website / Forum
4014 49 awidz-mgoods
27-12-2012 13:33
Banner Web RF
RF Website / Forum
2385 30 DBgs
16-12-2012 22:44
Etika Berforum
RF Website / Forum
2171 20 merlin
16-12-2012 18:15
Dibuka attachment utk mudah...
RF Website / Forum
5507 42 nazrin
14-12-2012 11:02
Link Kepada Agensi2
RF Website / Forum
1451 5 awidz-mgoods
14-12-2012 03:38
Attachment dalam bentuk fil...
RF Website / Forum
1926 9 awidz-mgoods
14-12-2012 03:29
Preview Thread, Post Thread
RF Website / Forum
1618 7 PoP
12-12-2012 21:02
Latest Discussion Threads..
RF Website / Forum
1763 16 deemiza
11-12-2012 21:00
Aplikasi Mobile untuk Riafa...
RF Website / Forum
2867 36 LA5171
09-12-2012 23:12
Penggunaan butang Search
RF Website / Forum
1657 6 PoP
07-12-2012 17:54
Ahli Berbayar?Apa kelebihan?
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
7595 42 DBgs
16-11-2012 18:40
Link To TV Online
RF Website / Forum
1556 7 fnd4884
05-10-2012 10:19
Pandangan tentang web RF
RF Website / Forum
4100 79 chamsegamat
18-07-2012 21:03
SENARAI PENUH PROGRAM RIA F...
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
7807 0 Samiza 9W2SCU
24-06-2012 20:52
Attn IT/Admin.. Masalah bil...
RF Website / Forum
3765 60 Samiza 9W2SCU
21-06-2012 17:23
No. Akaun Bank Kelab
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
2581 0 admin
20-06-2012 14:55
Ingin menjadi ahli kelab RF?
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
6103 0 admin
21-02-2012 09:54
RF Committee 2012/13
Info, Objektif, Ahli Forum, Ahli Kelab
3094 0 admin
21-02-2012 09:39
Header Menu
RF Website / Forum
2185 9 alhadi
08-02-2012 19:23
Thread Teknikal utk bukan N...
RF Website / Forum
1825 14 PoP
05-02-2012 17:00
Photo Cloud
RF Website / Forum
1880 10 muurali
30-01-2012 22:49
Preview Thread
RF Website / Forum
1405 3 PoP
22-12-2011 00:52
MESTI LAWAT
· Senarai Ahli dan No. RF
· 1Stop Info
· Web n Forum Support
· Special Links
· Diskusi Teknikal
· Isi Borang Keahlian
· Hepi Bestday!!!
· Senarai Event
· Album Gambar
· Ahli Baru di sini?
RF RELATED LINK
· Objektif / Tujuan Kelab
· Dari Meja SU
· Dari Kamar BH
· RF Committee 2014/15
· No Akaun Kelab
· Kelebihan Ahli Kelab
· Perlembagaan Kelab
· Menjadi Ahli Forum
· Menjadi Ahli Kelab
Shoutbox
You must login to post a message.

24/04/2015 15:53
senarai dah ada tn LA - tn op sentiasa update. Boleh refer kpd thread 'Senarai Ahli Berbayar 2015'.

24/04/2015 14:42
Minta tn OP listkan nama ahli2 yg lama dlm RF dan tidak bayar, dlm 3 atau 4 yg lepas , utk memudahkan pengurusan ..

24/04/2015 10:06
jom jom bayar yuran!!!. Nak buat EGM ni...

24/04/2015 10:05
jom jom bayar yuran!!!, Nak buat EGM ni...

24/04/2015 10:02
Dan juga kalau ada sesiapa yang tak puashati..oppss nak tahu byk cerita disebalik tabir dr saya, silalah jemput datang ke Melaka. Don't Mess With Melaka.

24/04/2015 09:55
Maaflah shuk, sepertimana shuk tak boleh release finding yg SU arahkan tahun lepas sebab ada arahan lagi atas, saya pun tak blh release juga apa2 info, pihak atasan tak bagi. TQ

24/04/2015 09:52
jom jom bayar yuran!!! Nak buat EGM ni...

24/04/2015 09:51
jom jom bayar yuran!!! Nak buat EGM ni...

24/04/2015 09:51
Tq Bro Webmaster, tahu juga yea mana yg tak berkenaan dgn kelab (yg tak berkenaan juga kau ikut..dunia...duni
a..), tahniah lah, pantas dan cergas.

24/04/2015 08:38
saya sekadar mengutarakan pandangan... x minat nak berdebat di alam maya. jika ada yang x berpuas hati, boleh terus berjumpa dengan saya di No. 5, Jln 4/3 H, Presint 15H Putrajaya @ VCC,G Floor, Menar

24/04/2015 08:35
2. Berkaitan isu ada ahli menganggu isteri orang, apa kesudahannya? kenapa insan yang dituduh x diberi peluang membela diri? Kenapa pula mereka yang menuduh melarikan diri? Pelik...

24/04/2015 08:29
Assalam Tn Bh... 1. Awam menyamar jadi Polis merupakan satu kesalahan besar. saya cadangkan pihak MT buat laporan Polis supaya umum tahu kebenarannya... bila ada repot akan ada siasatan, tangkapan

24/04/2015 00:03
Dah update bro... Aku tau la mana program kelab dan mana yang tak. Setakat ni xpernah lagi gambar tak berkenaan kelab masuk dalam forum ni.

23/04/2015 23:43
Webmaster, mohon ganti gambar baru kat depan ni, gambar yg pergi piknik kat Hulu Yam, yg piknik tempat lain jangan taruh, tu group lain, ala yg webmaster pergi hari tu...

23/04/2015 23:04
Sebelum buat EGM, jgn lupa lak bayar yuran kelab, kang kena lak tunggu AGM lg setahun lak, jenuh nunggu nak berdebat ni...

23/04/2015 23:02
Yg awam menyamar jadi polis... Teruk dah RF ni sekarang.

23/04/2015 23:00
Bagus buat EGM cepat2 ni, selamatkan RF dari geng2 yg sabotaj xtvt kelab time raya tahun lepas..yg kacau bini org sampai kena buat report polis...

23/04/2015 22:21
Tn, terima kasih pandangn tn,semoga ahli akan memberi pandangan yg lain dan bernas bagi menyelamatkan kelab RF..

23/04/2015 20:35
Moga EGM akan menghadirkan pimpinan yang baik untuk RF di tahun2 mendatang sbb saya tahu, sememangnya saya tidak layak untuk jawatan ini.

23/04/2015 20:34
Maaf tuan, EGM ni dari tahun lepas di suarakan. sampailah kita dah laksanakan AGM bulan lepas. Jika Tuan rasa perlu EGM, silakan buat proposaal mengikut perlembagaan. InsyaAllah saya tiada halangan.


Hakcipta RF 2005-2014